Spela fler än 5000 gratis spel på vår webbplats. Vi lägger upp nya roliga spel varje dag året om. Här hittar du sportspel, actionspel, bilspel, tankespel, klassiska spel, bloons, bubbles, hästspel, hundspel, sminkspel, matspel, modespel etc.
Share 
Bookmark
Mina Spel 
Mina Spel
Nya Spel | Populära Spel | Högst Betygsatta Spel
Bubble Ben 10 Strike Force Heroes Sex Pig Cars Tower Defence Defence Must Escape Defend 2 Mahjong Friidrott Cube Swords
Bilspel
Klä Upp Spel
Julspel
Välja Vinkel Spel
Julspel

Julspel

Sortera efter
1 2 3
1-32 / 74 JulspelSortera efter
1 2 3
1-32 / 74 Julspel

Julspel

Spela julspel och många andra online spel på vår hemsida. De två senast tillagda spelen i den här kategorin är: Santa Sleigh Accident och Baby At North Pole.

Mer info om kategorin
Har du lite extra ledigt på julen så har vi spelen. Innan jul, under december månad lägger vi dessutom upp extra många julspel. Det är en stor blandning av spel så testa dig gärna fram för att hitta ett som du gillar. Här skriver vi lite kort om fyra av spelen.

Rush Rush Santa
Du styr jultomten och hans Vespa på en trafikerad väg. Plocka upp mynt och julklappar och dela ut (kasta) julklappar till personer som står längst vägen eller till personer som sitter i bilarna.

Decor My Christmas Gift
Designa och färgsätt ett grått och tråkigt paket. Några av sakerna som du kan ändra: formen, bandet, färger, små klistermärken, mönster och bordsduken.

Tower of Presents
Bygg en hög stapel av julklappar. Du släpper ner klapparna en och en och ska försöka placera dem så stadigt som möjligt på varandra. Om paketet ramlar ner så är spelet slut och du får börja om.

Santa Can Fly
Skjut iväg tomten med en kanon och ser hur långt du kan få honom att flyga. Samla paket och poäng längs färden. Du kan uppgradera så att du får tillgång till granater, längre kast, bättre precision med mera.

Vi hoppas att du gillar våra julspel och vill passa på att önska en riktigt God Jul.
Online Spel
Arkade
Dans
Flera Spelare
Flipperspel
Grow
Gräsklippare
Halloween
Hollywoodfilmer
Idiot Test
Julspel
Klubba och Slå
Kändisspel
Lunar Lander
Lömskt Beteende
Musikspel
Nyan Cat
Politik
Puss
Sjukhus
Snabba
Stenåldern
Zombiespel
© Spel1.se
· Kontakt
· Hjälp
· Regler och Villkor
· Sitemap

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!