Spela fler än 5000 gratis spel på vår webbplats. Vi lägger upp nya roliga spel varje dag året om. Här hittar du sportspel, actionspel, bilspel, tankespel, klassiska spel, bloons, bubbles, hästspel, hundspel, sminkspel, matspel, modespel etc.
Share 
Bookmark
Mina Spel 
Mina Spel
Nya Spel | Populära Spel | Högst Betygsatta Spel
Bubble Ben 10 Strike Force Heroes Sex Cars Defence Tower Defence Pig Defend 2 Mahjong Must Escape Friidrott Cube Swords
Bilspel
Klä Upp Spel
Julspel
Välja Vinkel Spel
3D Bilspel

3D Bilspel

Sortera efter
1 2
1-32 / 50 3D BilspelSortera efter
1 2
1-32 / 50 3D Bilspel

3D Bilspel

Spela 3d bilspel och många andra racingspel på vår hemsida. De två senast tillagda spelen i den här kategorin är: Krazy Karts 3D och Police Chase Crackdown.

Mer info om kategorin
Spelupplevelsen blir såklart bättre med 3D grafik än 2D. Därför samlar vi alla racingspel som har 3D grafik på ett och samma ställe. Förutom att bilspelen har bra grafik är de flesta väldigt roliga och fartfyllda också.

Heatwave Racing är ett av spelen i kategorin 3D Bilspel, det är gjort i Shockwave (installera Shockwave gratis) och går ut på att köra så snabbt som möjligt på en Nascarbana. Du väljer vilken bil du vill köra och tävlar mot flera andra motståndare som styrs av datorn. Rekommenderas. 3D Racing Craze är ett annat bilspel där du kör en vanlig personbil. Det är hyfsat lätt att styra och bilspelet körs på en bana med en stadssiluette i bakgrunden. Testa de här spelen eller några av de övriga 3D bilspelen och se hur väl du klarar dig på banorna.

Ett femtiotal spel där du kör bilar finns även indelat i kategorin Bilspel. Missa heller inte våra bilspel Formel 1, Racerbana och Gokart.
Racingspel
3D Bilspel
Bilspel
BMX
Cyklingsspel
Dirigera Trafiken
Dragracing
Formel 1
Fyrhjuling
Go Kart
Leverans & Frakt
Monster Truck
Motorbåt
Motorcykel
Motorkross
Mountainbike
Offroad
Parkera Bilen
Pimp My Ride
Racerbana
Scooter
Taxispel
Trial Bike
© Spel1.se
· Kontakt
· Hjälp
· Regler och Villkor
· Sitemap

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!