Spela fler än 5000 gratis spel på vår webbplats. Vi lägger upp nya roliga spel varje dag året om. Här hittar du sportspel, actionspel, bilspel, tankespel, klassiska spel, bloons, bubbles, hästspel, hundspel, sminkspel, matspel, modespel etc.
Share 
Bookmark
Mina Spel 
Mina Spel
Nya Spel | Populära Spel | Högst Betygsatta Spel
Bubble Ben 10 Strike Force Heroes Sex Cars Defence Tower Defence Pig Defend 2 Mahjong Must Escape Friidrott Cube Swords
Bilspel
Klä Upp Spel
Julspel
Välja Vinkel Spel
Bilspel

Bilspel

Sortera efter
1 2 3 4
1-32 / 112 BilspelSortera efter
1 2 3 4
1-32 / 112 Bilspel

Bilspel

Spela bilspel och många andra racingspel på vår hemsida. De två senast tillagda spelen i den här kategorin är: Jelly Truck och Rodent Racer.

Mer info om kategorin
I bilspelen kan du till exempel åka på en rak väg och se till att du hinner passera och väja för alla lysmaskar som ligger framför dig på vägen. I det välgjorda spelet Uphill Vegas kör du omkring i en amerikanare och kan göra volter och helt galna hopp med bilen. Du kan också lämna sätet för att spela gitarr på motorhuven medan bilen far fram i full fart. I bilspelet Bubu Family Crazy Race väljer du en karaktär i Bubu-familjen och kör fram på en marioliknande bana och tävlar mot andra bilar.

Bilspel i minatyr

Pub Racer är ett bilspel, där du kan känna igen minityrformatet från Sony Playstations Micro Machines. Du kör med en miniatyrbil på ett bord, banan utgörs av tändstickor, mynt, spelkort och andra passande föremål. Men först måste du välja en bil ur något som liknar en godismaskin. Även A Small Car rekommenderas, du kör bilen på en bana som är placerad i himlen. Det gäller att hålla fordonet på vägen och inte ramla över kanten. Ett annat bra spel är Shut up and drive, det är ett av de bilspelen som har fått bäst betyg av våra närmare åttio spel. Du tävlar på olika banor och ska köra om dina motståndare och vinna loppet innan tiden rinner ut. Spelet erbjuder en skön spelkänsla och ett fartfyllt lopp garanteras.

Fler traditionella bilspel under Racerbana & 3D Bilspel

Du hittar fler traditionella bilspel där du kör på bana under kategorin Racerbana. Några andra typer av racing- och bilspel är 3D Bilspel, taxispel, parkera bilen, spyhunter, go kart, och Formel 1. Du hittar samtliga underlänkar i menyn till höger.

Vi hoppas kunna vara det självklara valet när du vill spela bilspel online. Vi lägger till nya bilspel kontinuerligt.
Racingspel
3D Bilspel
Bilspel
BMX
Cyklingsspel
Dirigera Trafiken
Dragracing
Formel 1
Fyrhjuling
Go Kart
Leverans & Frakt
Monster Truck
Motorbåt
Motorcykel
Motorkross
Mountainbike
Offroad
Parkera Bilen
Pimp My Ride
Racerbana
Scooter
Taxispel
Trial Bike
© Spel1.se
· Kontakt
· Hjälp
· Regler och Villkor
· Sitemap

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!