Spela fler än 5000 gratis spel på vår webbplats. Vi lägger upp nya roliga spel varje dag året om. Här hittar du sportspel, actionspel, bilspel, tankespel, klassiska spel, bloons, bubbles, hästspel, hundspel, sminkspel, matspel, modespel etc.
Share 
Bookmark
Mina Spel 
Mina Spel
Nya Spel | Populära Spel | Högst Betygsatta Spel
Bubble Ben 10 Strike Force Heroes Sex Pig Cars Tower Defence Defence Must Escape Defend 2 Mahjong Friidrott Cube Swords
Bilspel
Klä Upp Spel
Julspel
Välja Vinkel Spel
Bloons Spel

Bloons Spel

Sortera efter
1-21 / 21 Bloons SpelSortera efter
1-21 / 21 Bloons Spel

Bloons Spel

Spela bloons spel och många andra skicklighetsspel på vår hemsida. De två senast tillagda spelen i den här kategorin är: Bloons Tower Defence 5 och Bloons 2 Spring Fling.

Mer info om kategorin
Chris på Ninjakiwi har utvecklat vad som måste vara en av de mest spelade flashspelserierna på nätet. När Bloons kom i mars 2007 blev det en jättehit och därefter kom en rad uppföjare från Nya Zeeländaren. I Bloons styr man en apa som ska skjuta ner ballonger. Chris skriver på sin blogg att originalapan som är signifikativ för Bloons tog honom fem minuter att rita.

Bloons Tower Defense - ännu en jättehit
Som om inte det vore nog så släpptes under hösten 2007 ett tower defense spel under namnet Bloons Tower Defense. Spelet blev enormt populärt, har spelat miljontals gånger på nätet och fått flera uppföljare. I spelen ska du ta sönder olika ballonger som åker längs en bana. Missar du nån ballong förlorar du ett visst antal liv. Till din hjälp har du bland annat skjutande apor, kladdigt lim och små kanoner.

Faktum är att Ninjakiwi på sin blogg meddelade att drygt 3 1/2 år efter att Bloons kom har spelet och alla dess uppföljare spelats fler än en miljard (!) gånger. Har du inte redan spelat bloonsspelen så gör det nu, de är grymt roliga och beroendeframkallade.
Skicklighetsspel
Balansspel
Berg- och Dalbana
Bloons
Bubbles
Bygg en Väg
Driv en Farm
Driv ett Dagis
Fiskespel
Flytta Musen
Fånga In
Fångas Inte
Försvara Slottet
Gridlock
Jetman
Kanon
Kasta Iväg
Line Rider
Management
Marble Madness
Matlagning
Paparazzi
Rep Sving
Restaurangspel
Rita en Bana
Strategi Försvar
Tajma Hoppet
Tower Defence
Trampolin
Turret Försvar
Undvik
Välja Vinkel
Zuma
© Spel1.se
· Kontakt
· Hjälp
· Regler och Villkor
· Sitemap

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!