Spela fler än 5000 gratis spel på vår webbplats. Vi lägger upp nya roliga spel varje dag året om. Här hittar du sportspel, actionspel, bilspel, tankespel, klassiska spel, bloons, bubbles, hästspel, hundspel, sminkspel, matspel, modespel etc.
Share 
Bookmark
Mina Spel 
Mina Spel
Nya Spel | Populära Spel | Högst Betygsatta Spel
Bubble Ben 10 Strike Force Heroes Sex Pig Cars Tower Defence Defence Must Escape Defend 2 Mahjong Friidrott Cube Swords
Bilspel
Klä Upp Spel
Julspel
Välja Vinkel Spel
Basketspel

Basketspel

Sortera efter
1-30 / 30 BasketspelSortera efter
1-30 / 30 Basketspel

Basketspel

Spela basketspel och många andra sportspel på vår hemsida. De två senast tillagda spelen i den här kategorin är: Basketball Shoot och Bunny Limpics Basketball.

Mer info om kategorin
Basket är en sport som gynnar långa personer eftersom korgen som du ska göra poäng i sitter högre än 3 meter upp i luften. Ju närmare korgen du når desto lättare blir det att göra poäng. I basket kan du få en, två eller tre poäng när bollen går igenom korgen. En poäng får man vid straffkast, två poäng vid skott innanför tre-poängslinjen och tre påäng vid skott utanför denna linjen. Du behöver inte heta Michael Jordan för att dominera i de här basketspelen. Med lite träning kommer du att kunna sätta vilket skott som helt. Hoka i bollen, kasta i den eller varför inte dunka i den.

Skjut straffar eller sätt skott från sidan av planen

I de flesta basketspelen ska du skjuta straffkast eller poäng från sidan av planen. Det är alltså sällan som du spelar på en stor plan med fem spelare i vardera lag. I spelet Ultimate mega hoops 2 ska du försöka göra poäng samtidigt som korgen flyttar sig och en äldre tant dessutom försöker blocka dina skott. Försök att få i så många skott som möjligt. I Prison basketball ska du ta dig till en speciell plats på planen och skjuta därifrån.

Street basket

I ett tredje basketspel, Basketballs Level Pack, finns det 38 nivåer och ditt mål är att sätta bollen i varje korg som finns längst banan - gärna på så få försök som möjligt för att få bonusar. När du har satt bollen i korgen ska du passa bollen till en ny person i spelet som tar vid. Du styr även den nya personen. Spelet utspelar sig på gatan så man skulle kunna säga att det är lite street basket över det hela. På vägen mot ditt mål ska du även se till att träffa alla domarna som finns i spelet. Det är ett annorlunda men rolig variant av de annars ganska likriktade basketspelen
Sportspel
Air-Hockey
Amerikansk Fotboll
Baseballspel
Basketspel
Biljardspel
Boule
Bowlingspel
Boxningsspel
Bågskytte
Cricketspel
Curlingspel
Dartspel
Dodgeball
Dykningsspel
Fallskärmshoppning
Fotbollsspel
Friidrottsspel
Frisbeespel
Frispark
Golfspel
Hockeyspel
Hästhoppningsspel
Jongleringsspel
Pingisspel
Roddspel
Seglingsspel
Skateboardspel
Snooker
Snowboardspel
Squash
Sumobrottningsspel
Surfspel
Tennisspel
Volleybollspel
© Spel1.se
· Kontakt
· Hjälp
· Regler och Villkor
· Sitemap

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!