Spela fler än 5000 gratis spel på vår webbplats. Vi lägger upp nya roliga spel varje dag året om. Här hittar du sportspel, actionspel, bilspel, tankespel, klassiska spel, bloons, bubbles, hästspel, hundspel, sminkspel, matspel, modespel etc.
Share 
Bookmark
Mina Spel 
Mina Spel
Nya Spel | Populära Spel | Högst Betygsatta Spel
Bubble Ben 10 Strike Force Heroes Sex Cars Defence Tower Defence Pig Defend 2 Mahjong Must Escape Friidrott Cube Swords
Bilspel
Klä Upp Spel
Julspel
Välja Vinkel Spel
Fotbollsspel

Fotbollsspel

Sortera efter
1-32 / 32 FotbollsspelSortera efter
1-32 / 32 Fotbollsspel

Fotbollsspel

Spela fotbollsspel och många andra sportspel på vår hemsida. De två senast tillagda spelen i den här kategorin är: Football Stars och 1 On 1 Soccer Brazil.

Mer info om kategorin
Fotboll är en underbar sport som är älskad av människor över hela världen. Vare sig man spelar på gatan eller på någon av de stora arenorna så är det lika roligt.

Vi har samlat de bästa och roligaste fotbollsspelen för alla som älskar fotboll. Välj lag och spela direkt, du kan till exempel delta i fotbolls-VM, vara målvakt och rädda skott, spela en mot en och försöka överlista din motståndare eller varför inte försöka skjuta mål från mittcirkeln av planen. Det finns nästan lika många varianter som det finns spel. Gemensamt är att det är små och underhållande fotbollsspel som kräver teknik och skicklighet.

The Champions 3D

Som till exempel Gamesheep’s utmärkta spel The Champions 3D. I The Champions 3D väljer du ditt favoritland bland några av världens stora fotbollsnationer, du placeras sedan i en grupp med tre andra lag och ska försöka ta dig vidare i turneringen genom att vinna över de andra lagen i din grupp. I just det spelet styr du med piltangenterna passar med "n" och skjuter med "m".

Slå frisparkar och skjut straffar

Vi har även spel där du slår frisparkar. Ta sats och skruva bollen över muren och in i baljan bakom målvakten. I några av spelen är det lite lättare, då skjuter du straffar. Du kan även testa spel där du tricksar med en boll.

Spela fotboll med bilar - kan det vara något?

Vi måste ju även nämna 4x4 Soccer ett fotbollsspel som du inte spelar med spelare utan med bilar. Det låter kanske inte som mycket för världen men det är fantastisk roliga. Styr bilen och försök att få bollen i mål. Även här väljer du land och sedan lottas du in i en utslagsturnering. Riktigt snygg grafik är det också.
Sportspel
Air-Hockey
Amerikansk Fotboll
Baseballspel
Basketspel
Biljardspel
Boule
Bowlingspel
Boxningsspel
Bågskytte
Cricketspel
Curlingspel
Dartspel
Dodgeball
Dykningsspel
Fallskärmshoppning
Fotbollsspel
Friidrottsspel
Frisbeespel
Frispark
Golfspel
Hockeyspel
Hästhoppningsspel
Jongleringsspel
Pingisspel
Roddspel
Seglingsspel
Skateboardspel
Snooker
Snowboardspel
Squash
Sumobrottningsspel
Surfspel
Tennisspel
Volleybollspel
© Spel1.se
· Kontakt
· Hjälp
· Regler och Villkor
· Sitemap

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!