Spela fler än 5000 gratis spel på vår webbplats. Vi lägger upp nya roliga spel varje dag året om. Här hittar du sportspel, actionspel, bilspel, tankespel, klassiska spel, bloons, bubbles, hästspel, hundspel, sminkspel, matspel, modespel etc.
Share 
Bookmark
Mina Spel 
Mina Spel
Nya Spel | Populära Spel | Högst Betygsatta Spel
Bubble Ben 10 Strike Force Heroes Cars Sex Pig Defence Tower Defence 2 Mahjong Must Escape Defend Friidrott Cube Swords
Bilspel
Klä Upp Spel
Julspel
Välja Vinkel Spel
Frispark Spel

Frispark Spel

Sortera efter
1 2
1-32 / 50 Frispark SpelSortera efter
1 2
1-32 / 50 Frispark Spel

Frispark Spel

Spela frispark spel och många andra sportspel på vår hemsida. De två senast tillagda spelen i den här kategorin är: Free Kicks och He Scores.

Mer info om kategorin
Frisparksspel handlar kort och gott om att slå en frispark och försök göra mål. I några spel agerar du istället försvarare och ska nicka bort frisparken. Men den här kategorin inkluderar även straffsparkar och spelen finns i en massa olika varianter.

Flera av dem bygger på samma princip. Det kommer upp någon slags mätare för hur hårt du ska skjuta och en annan mätare som bestämmer skruven på bollen. Därefter brukar skottet skjutas iväg och du får hålla tummarna för att bollen går i mål.

Frisparksspel med länderna från Fotbolls-EM 2012

Ett av vårta favoritspel i den här genren är Euro 2012 Free Kick. I det spelet så väljer du lag från de länder som deltog i Fotbolls-EM 2012 i Polen och Ukraina. Du spelar tre matcher mot lagen i din grupp. De två bästa går vidare. Ju längre du kommer i turneringen desto svårare blir det att göra mål på frisparkarna, det blir till exempel fler personen i muren senare i spelet. Du har fyra variabler att ta hänsyn till. Du väljer om du ska skjuta till vänster eller höger, högt eller lågt, med eller utan skruv och till sist hur hårt du ska dra iväg bollen.

Trixa med bollen och lira fotboll på stor plan

Gillar du fotboll så missa inte våra fotbollsspel. Där möter du andra lag på en stor plan. Är du bra på att trixa i verkligheten kanske du vill testa hur lätt det är att trixa med bollen. Spela i så fall något av jongleringsspelen.

Sportspel
Air-Hockey
Amerikansk Fotboll
Baseballspel
Basketspel
Biljardspel
Boule
Bowlingspel
Boxningsspel
Bågskytte
Cricketspel
Curlingspel
Dartspel
Dodgeball
Dykningsspel
Fallskärmshoppning
Fotbollsspel
Friidrottsspel
Frisbeespel
Frispark
Golfspel
Hockeyspel
Hästhoppningsspel
Jongleringsspel
Pingisspel
Roddspel
Seglingsspel
Skateboardspel
Snooker
Snowboardspel
Squash
Sumobrottningsspel
Surfspel
Tennisspel
Volleybollspel
© Spel1.se
· Kontakt
· Hjälp
· Regler och Villkor
· Sitemap

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!