Spela fler än 5000 gratis spel på vår webbplats. Vi lägger upp nya roliga spel varje dag året om. Här hittar du sportspel, actionspel, bilspel, tankespel, klassiska spel, bloons, bubbles, hästspel, hundspel, sminkspel, matspel, modespel etc.
Share 
Bookmark
Mina Spel 
Mina Spel
Nya Spel | Populära Spel | Högst Betygsatta Spel
Bubble Ben 10 Strike Force Heroes Sex Pig Cars Tower Defence Defence Must Escape Defend 2 Mahjong Friidrott Cube Swords
Bilspel
Klä Upp Spel
Julspel
Välja Vinkel Spel
Sportspel

Sportspel

Annonser
Annonser

Sportspel

Stort utbud av sportspel. Spela air-hockey spel, amerikansk fotboll spel, baseballspel, basketspel, biljardspel, boulespel, bowlingspel, boxningsspel med mera.

Mer info om kategorin
Oavsett vilken sport som är din favorit så är vi ganska säkra på att vi har någon sport som passar dig. Fler än 30 olika sporter har nämligen en egen kategori på sajten.

Älska fotboll

Kanske är du fotbollstokig, då kan du kasta dig in i den virtuella världen och dribbla bort ett helt lag om du är duktigt nog. Eller så visar du alla vem som är kung på att skriva en frispark runt muren och sätta den rätt upp i krysset. Helt otagbart för målvakten. Det gör du i våra fotbollsspel och frisparksspel, två sorters sportspel som kräver både laganda och precision.

Biljard

En annan bollsport som är betydligt mindre populär i ”verkligheten” är biljard. Biljard på nätet är det dock många som uppskattar och du kan välja mellan fler än 20 olika biljardspel. I de flesta spelen spelar du det klassiska pool-spelet åttan.

Golf

Har du inte redan provat det så testa att spela golfspelen. Du spelar antingen på en mini-golf bana eller på vanlig golfbana. Var du än spelar så behöver du har ett bra sikte och känsla för hur hårt du slår.

Skateboardspel

Åker du skateboard, longboard eller någon annan typ av bräda idag? Vi har som du säkert redan sett en samling med skateboardspel. I spelen ska du göra allt från att åka i en ramp till att hoppa mellan hustaken eller bara åka på en bana och göra tricks.

Den sista genren med sportspel som vi tänkte nämna är friidrottsspelen. Testa dina färdigheter på 100 meter, i längdhopp och höjdhopp eller varför inte roliga grenar som stavhopp eller häcklöpning. Här kan du delta på friidrottsscenen utan att spilla en enda droppe svett.
 
© Spel1.se
· Kontakt
· Hjälp
· Regler och Villkor
· Sitemap

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!